SİİRT / BAYKAN - Ormanpınar Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim'e Özel okulumuz öğrencileri arasında Çeşitli Branşlarda yarışmalar düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Ortaokul öğrencileri arasında Toplumsal Bilinci Geliştirmeye Yönelik  Çalışmalar dogrultusunda Okulumuz Öğretmenlerinden  HİLAL ALTINDAĞ  BOZCAN Öncülüğünde farkındalık yaratmak amacıyla ortaklaşa temizlik çalışması yapıldı.Temiz bir çevre için farkındalık yaratıldı.

Tem

Okulumuza oçocuklar için oyun parkı kazandırılmasında emegi geçen Hayır Sever iş insanı KAYRA BOYACI ,UMUT DALI YARDIMLAŞMA PROJESİ kapsamında çalışan gönüllü arkadaşlar ve aracı olan tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz.Böylesine güzel  projelerin sayısı artması dileğiyle....

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir.Okulumuzda 23 Nisan etkinligine katılan Köy Halkına ve Emegi geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Mrt

Goalball yalnızca tamamen kör olan veya görme engeli bulunan sporcular tarafından oynanır. İkinci Dünya Savaşında görme yetisini kaybeden gazileri rehabilite etmeye yardımcı olması için 1946 yılında bulunmuştur

Oyuncuların adil bir yarış olması için yarış boyunca opak göz maskeleri takmaları gerekir. Tüm uluslararası sporcuların yasal olarak görme engelli olmaları gerekir. Bu sporcular B3, B2 ya da B1 – tamamen kör olarak sınıflandırılırlar.

Takımlar altı oyuncudan oluşur. Oyunun amacı, bir topu rakiplerin arasından geçirip ağlarına atarak skor elde etmektir. Oyuncular kalelerini savunmak için elleri ve dizleri üzerinde dururlar ve rakiplerine karşı skor elde etmeye çalışırlar.

Bu kapsamda öğrencilerimizinde empati yeteneğinin gelişmesi ve birkaç dakikalıkta olsa kendilerini onların durumunda hissetmeleri için GOLBOL Oyununu oynadılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, Kaymakam / Belediye Başkan V.Emin BAĞLI İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap GÜLMEZ Veyselkarani Beldesinde bulunan Şölen Düğün Salonunda ilçemizde ve Köyümüzde görev yapan öğretmenlerimizin katılımı ile Öğretmenler günü kutlandı

Kas